Tornar a Festivals
Pedagògics

Audicions vocals 2023

De cantants alto-mezzo, tenor i baix-baríton per a La Capella Reial de Catalunya.

CONVOCATÒRIA D’AUDICIONS

per a alto-mezzo, tenor i baix-baríton.

La Capella Reial de Catalunya

JORDI SAVALL

El projecte YOCPA, Young Orchestra and Choir Professional Academies, és un programa que organitza la Fundació Centre Internacional de Música Antiga (Fundació CIMA) I cofinançat per la Unió Europea. El projecte vol oferir oportunitats de formació i de treball a les noves generacions de músics, ajudant-los a introduir-se a l’escena professional europea. El programa combina el treball pedagògic d’experts professionals (els professors) amb l’aprenentatge en l’experiència dels musics emergents (els estudiants) a través d’acadèmies que tenen lloc presencialment i en línea.

Durant el període 2023-2024, tenim previst treballar obres de Haydn, Schumann, i Mendelssohn, entre altres. Els candidats d’aquestes audicions vocals tindran l’oportunitat de participar en projects amb La Capella Reial de Catalunya, dirigida per Jordi Savall. L’expert responsable de la direcció pedagògica i del procés de selecció de les audicions vocals serà Lluís Vilamajó.

Requisits de les Audicions Vocals 2023

REQUISITS

  • Dirigit a cantants fins a 30 anys d’edat en el moment d’enviar la sol·licitud.
  • Completa el formulari de sol·licitud. Llegeix les pàgines següents per a més informació.
  • Comprèn les condicions del projecte YOCPA. Cada acadèmia professional està dividida en dues parts: acadèmia de preparació i acadèmia de perfecció.

D’acord amb els termes i les conditions del nostre acord amb la Unió Europea, les acadèmies de preparació estan considerades dies de formació. Aquests dies no estan remunerats. Per contra, les acadèmies de perfecció estan remunerades. Els concerts es consideren dies de treball i per això també estan remunerats.

La data límit per enviar la sol·licitud és el 19 de juny del 2023. 

Farem una preselecció de candidats que comunicarem per correu electrònic. Els seleccionats seran convidats a fer audicions presencials que tindran lloc a Barcelona el 19 i el 20 de setembre de 2023. Us informarem dels detalls més endavant.