Tornar a actualitat

La quarta edició del Festival Jordi Savall s’obre a la convivència i a les músiques del món

03/04/2024
La quarta edició del Festival Jordi Savall s’obre a la convivència i a les músiques del món
  • El Festival Jordi Savall 2024 tindrà lloc entre el 12 i el 18 d’agost a Montblanc i als Reials Monestirs de Poblet i Santes Creus.
  • Aquesta quarta edició estarà dedicada “A LA CONVIVÈNCIA” amb una gran diversitat de concerts inspirats en la pau, la tolerància i la diversitat cultural.
  • Músics d’Àfrica, Amèrica, Àsia i Europa presenten una rica programació musical que inclou també programes dedicats a la pau, al diàleg intercultural i a la recuperació de compositors oblidats com Juan de Anchieta i Anton Eberl.
  • El cartell d’enguany és obra de l’artista japonesa Rina Ota i vol esdevenir una finestra oberta al món i a la seva diversitat cultural.

La quarta edició del Festival Jordi Savall ja és una realitat. Del 12 al 18 d’agost, Montblanc i els Reials Monestirs de Poblet i Santes Creus seran els escenaris d’aquesta nova edició, que porta com a lema “A la convivència”, explorant temes com la pau, la tolerància i la riquesa de la diversitat cultural.

Durant una setmana, es duran a terme concerts i actuacions musicals que posaran un especial èmfasi en la presència femenina i en l’acollida de programes interpretats per conjunts musicals joves i emergents. A més, el Festival Jordi Savall oferirà una programació artística amb figures internacionals reconegudes i programes centrats en el diàleg intercultural i la recuperació de compositors oblidats, com ara Juan de Anchieta i Anton Eberl.

Programació del Festival Jordi Savall 2024 i entrades ja disponibles: