Tornar a actualitat

169 joves músics s’inscriuen a l’Acadèmia Professional de Le Concert des Nations

30/12/2022
169 joves músics s’inscriuen a l’Acadèmia Professional de Le Concert des Nations

Ens complau anunciar que la convocatòria per a l’Acadèmia Professional per a Joves Músics de Le Concert des Nations ha rebut 169 inscripcions de 19 països. S’hi han inscrit músics des d’Espanya, Països Baixos i Itàlia, fins a Polònia, República Txeca i Armènia. El violí, el violoncel i la flauta són els instruments més representats.

La data final per inscriure’s va ser el 31 de març. Agraïm a tots els que ho han fet pel seu esforç i dedicació a preparar aquest repertori.

Ara comencem el procés de revisió i informarem de la llista dels inscrits a mitjans d’abril. Les audicions presencials tindran lloc a Amsterdam, Barcelona i París.

L’Acadèmia Professional per a la Jove Orquestra de Le Concert des Nations és un projecte a tres anys que compta amb el suport de la Unió Europea.

El projecte inclou mentories de músics experts, membres de l’orquestra Le Concert des Nations, per preparar i interpretar diversos programes simfònics dirigits per Jordi Savall, que es presentaran en sales de concerts i en altres espais de diferents països europeus.

Segueix-nos a Instagram i a Facebook com @yocpa-europe